Informació de la via:

Compta amb un total de 5 llargs que van des del Cinquè Superior fins al 6C, D + i amb una distància de recorregut total de 150m.

Posseeix un recorregut on predominen molts estils diferents d'escalada. Entre ells podem trobar enèrgics diedres, fissures estretes i amples, xemeneies i off-wichs igual que plaques d'adherència en el seu extrem més distal. Via completa i imprescindible per als amants de l'aventura.

nivell Difícil.

Possibilitat de transport fins a la zona.

Tot el material inclòs.

Reserva la teva plaça ara!

Garantízate la teva plaça per la via Peñalara a l'Ocell

LA VIA

 

longitud / dificultat:

150 metres - 5 llargs - 6c


Tipus de roca:

granit.


1 tècnic d'escalada per cada 2 escaladors / es:

Totes nostres guiatges són en grups reduïts, amb un màxim de 2 participants per cada 1 tècnic.


Distància des de Madrid:

45 km (1 hora).


durada:

L'activitat tindrà una durada de 09:00 soc una 14:00 am. Un total de 5 hores d'activitat ininterrompuda.


disponible:

Tot l'any


,

L'ACTIVITAT

 

Lloc d'Inici:

Aparcament de El Tranco, la Pedriza. Avinguda de la Pedriza, 77. Manzanares el Real. (Veure a Google Maps)


durada:

de 9:30 soc una 17:30am. Un total de 6 hores d'activitat ininterrompuda.


inclou:

-grups Reduïts.
-Tècnic Titulat en l'Especialitat d'Escalada.
-Tot el material d'escalada Específic i Comú i Col·lectiu per desenvolupar l'activitat.
-Assegurança de responsabilitat civil i assegurança d'Accidents.


no inclou:

-Transport fins a la zona. Hi ha un Servi addicional de Transport fins a la zona, seleccionable en contractar per 10 € més.
-Roba adequada segons estació i climatologia, calçat de muntanya, menjar i aigua.

ELS SEUS DIFERENTS LLARGS

 

primer llarg: 5+

El primer llarg comença a la gran terrassa al peu de la cara oest amb una travessia fàcil ascendent a dretes fins a la base del diedre.


segon llarg: 6c

El segon llarg continua pel diedre per ràpidament canviar a un passamans a dretes que si es vol forçar en lliure amb les nostres mans i píes tindrà una dificultat màxima de 6C. Un cop passades les majors dificultats arribem fins a un canalitzo que en línia recta porta a la gran xemeneia.


tercer llarg: 61

Llarg famós i característic donat a la gran xemeneia en què l'escalada dels primers metres serà en la modalitat d'off-wich per a més endavant tombar de manera que la dificultat disminueix bastant. Segueix la xemeneia fins al seu final i passa pel forat conegut com `` Ull de Buey'' que consisteix en un estret racó entre dues pedres que un cop passats ens conduirà fins a la propera reunió.


quart llarg: 5+

El quart llarg comença amb un curt diedre, on posseeix un pas forçat més difícil del que podria semblar a primera vista. Un cop passat aquest peculiar diedre, ja sobre terreny senzill i tombat amb gran quantitat agafades en línia recta ens disposem a arribar a la base del cap de L'Ocell.


cinquè llarg: 4+

Diminut però espectacular ambient aeri aquest últim llarg que arriba i corona un dels cims més característiques de tota la serra de Guadarrama.

CONDICIONS

 

participants:

És imprescindible un mínim de 2 assistents per poder realitzar l'activitat, i garantim un màxim de 10 persones.
Hi ha la possibilitat d'un Preu Especial per a Grups (sol·licita més informació clicant aquí).


Què passaria ...

per desgràcia, tota activitat ens requereix un nombre mínim de participants per poder fer-la efectiva i dur-la a terme.
En cas de no arribar al mínim de participants requerits, no et preocupis. Et tornarem els diners total pagat, en el mateix mètode de pagament en què vas efectuar la reserva, en menys de 24 hores.
També tindràs l'opció de dir-nos, quines dates són les que millor s'adaptarien, per repetir aquesta activitat en les pròximes setmanes.


 

Tots els detalls

-grups Reduïts. -Tècnic Titulat en l'Especialitat d'Espeleologia. -Tot el material d'escalada Específic i Comú per desenvolupar l'activitat. -Assegurança de responsabilitat civil i assegurança d'Accidents.
-Roba adequada segons l'estació i climatologia, calçat esportiu, motxilla, menjar i aigua.
Hora d'inici: 9:30sóc. L'activitat començarà al punt de trobada: bar Manolo. Avinguda de Madrid, 78. 28189 Patones d'A baix, Madrid.
No et preocupis. punxa aquí i proposa quina data et vindria ideal per a poder assistir a la propera vegada. El tindrem molt en compte.
i, tota activitat compta amb Guies, que són Tècnics Titulats TD en la modalitat necessària per a cada activitat, acreditats per les diferents escoles de formació de la Península, majoritàriament la EMAM i el CFEM. Monitors i professorat titulat com tècnics esportius (TD).
En cas de qualsevol possible accident o lesió, tota activitat o curs està subjecta i de forma vigent a una Assegurança d'Activitat per a cada usuari individualment, de la mateixa manera que una assegurança de responsabilitat civil propi del Guia. Garantint d'aquesta manera una total transparència i veracitat real de cada activitat.
tota Activitat, Curs o Viatge, estan subjectes a unes restriccions de capacitats físiques i tècniques necessàries per dur a terme aquestes activitats de forma eficient i productives per part de l'usuari. Pel que en el primer apartat de: informació de l'activitat es detallarà el nivell necessari per a aquesta activitat. -nivell 1 fàcil: Les activitats que no estan subjectes una forma física o tècnica concreta requerida anteriorment. -nivell 2 medi: Les activitats ja subjectes a certes restriccions d'una especialització prèvia o coneixements ja assolits anteriorment. -nivell 3 avançat: Les activitats avançades que requereixen d'un nivell major d'experimentació previ i una condició física assolida.
-En cas d'anul·lació de la(s) activitat(és) per part del client, se li retornarà l'import abonat menys les despeses de gestió i organització que seran els següents: 50% si l'anul·lació es produeix en les 48 hores prèvies a la realització de l'activitat i 15% si l'anul·lació es realitza amb més antelació.

-La no presentació a l'activitat suposa la pèrdua íntegra dels diners.

-En cas que per part d'ESKALAMANDRA s'anul·li l'activitat per no poder-se dur a terme, es tornarà el total de l'import.

Reserva la teva plaça ara!

Garantízate la teva plaça per la via Peñalara a l'Ocell


Algun dubte?

    Informació sobre el curs

    els camps * són obligatoris.