En ESKALAMANDRA et dóna l'oportunitat d'escollir la destinació i les dates que millor s'adaptin a les teves necessitats:

Només has d'omplir el següent formulari, i un cop rebem la teva sol·licitud ens posarem en contacte amb tu en menys de 48 hores amb un pressupost totalment personalitzat a les teves necessitats.

Sobre el viatge

Nombre de persones que s'inscriuen al viatge
Des ESKALAMANDRA et recomanarem el transport que millor s'acosti a cobrir les necessitats de garantia de les diferents característiques, logístiques i mitjans personalitzats que requereix cada viatge. Explica'ns aquí si tens algun inconvenient o detall a tenir en compte a l'hora de triar algun transport en concret.
Afegeix una llista nomenant les activitats que vols fer, sent les primeres les que tinguin una major prioritat d'elecció davant les altres.

llistat Muntanya:
escalada. espeleologia. ràpel. muntanyisme. Trekking / senderisme. barranquisme. esquí. via Ferrada. Psicobloc. Tirolina. ascensions. crestes. Vies d'Llargs d'escalada esportiva o clàssica. Raquetes de neu. llistat Aquàtic: piragües. Rafting. busseig. Immersió lleugera. caiac. barranquisme. submarinisme. vela.

llistat Altres:
bicicleta. parapent. paracaigudisme. Salt de pont. afegeix

sobre tu

Indica'ns qualsevol tipus de malaltia, anomalia o al·lèrgia que requereixi o no de prescripció mèdica
DNI o passaport
Des ESKALAMNDRA totes les nostres activitats, cursos i viatges compten ja amb una assegurança Propi d'Activitat Obligatori per poder realitzar qualsevol activitat competent a més de disposar d'una assegurança Específic segons el lloc de viatge a visitar. No obstant això es pot incrementar les cobertures.

Algun dubte?

    Informació sobre el curs

    els camps * són obligatoris.