ACTIVITATS GUIADES D' ESCALADA

Hem preparat una selecció de les vies ferrades preferides pels nostres clients, però si tens alguna altra en ment no et preocupis, només has de fer-nos-saber i un dels nostres guies prepararà l'activitat.

ZONA CENTRE

Villarejo
Via Esteban Altieri

192

NIVELL FÀCIL
el Torozos
Via Gran Diedre

156

NIVELL FÀCIL
el Torozos
Via de la Canal

156

NIVELL FÀCIL
el Torozos
Via Guirles-Camps

192

NIVELL MITJÀ
el Torozos
Via Moby Dick

192

NIVELL DIFÍCIL

O si ho prefereixes, ¡Digues-nos la ruta que vols fer!

Tria la data que millor et convingui per a la via ferrada que tu triïs, arreu de món!

¡Activitats guiades amb Eskalamandra!

Són aquelles ascensions emblemàtiques a cingles i grans parets de tot Espanya guiades de la mà d'un tècnic i guia titulat en la seva modalitat específica, a més de gran coneixedor de la zona amb àmplia experiència i formació en muntanya.

En què consisteix una activitat de guiatge sobre ascensions emblemàtiques a cingles i grans parets de tot Espanya?

Una activitat de guiatge consisteix en una planificació, coneixement i realització prèvia d'una escalada o ascensió sobre qualsevol cingle emblemàtic per part de la figura del Guia de Muntanya. I la realització posterior d'aquesta activitat per part interessat @ de la mà d'un Guia titulat en la modalitat especifica que comporta els al·licients de seguretat vinculats a l'acte rescat, el perfecte coneixement de la zona i l'àmplia experiència professional que faciliten a l'interessat @ a complir els seus objectius de muntanya amb el major perfeccionament possible i la minimització de possibles riscos tant humans i subjectius com objectius en referència a l'mig.

Algun dubte?

    Informació sobre el curs

    els camps * són obligatoris.