Regala una nit en hamaca

Viu els teus SOMNIS sumit A LA VERTICAL d'una GRAN PARET

Regala una experiència única i inigualable per a tu i la teva altra persona especial o per a les persones que ho desitja.
T'oferim l'experiència de passar la nit dormint en una hamaca de paret en l'espectacular lloc que escullis. Activitat ideal per poder gaudir en companyia dels teus amics o de passar una nit màgica en parella.
Aquest servei inclou l'ascens i descens guiat fins al lloc de passar la nit i de retorn. L'habitació compta amb llum, bany portàtil, sopar de productes típics de la zona i tot l'equipament de materials necessaris per desenvolupar l'activitat.

 

A més, hi ha la possibilitat de poder contractar serveis extres per complementar aquesta experiència única:

Des ESKALAMADRA t'ho volem posar fàcil, per la qual cosa posem a la teva disposició la possibilitat de contractar un servei addicional d'allotjament per si necessites l'opció de reservar una nit extra, a part i diferent de la nit pròpia d'activitat de l'hamaca penjant.
Et volem ajudar en aquesta experiència única posant a la teva disposició tota una àmplia oferta de diferents activitats desenvolupades en l'entorn natural. entre elles, podem trobar activitats de senderisme i trekking, diferents guiades d'escalada, vies ferrades properes, disciplines aquàtiques de diferent índole, totes elles per complementar aquesta experiència inoblidable i irrepetible.
Entenem que el transport pot arribar a ser un dels impediments més comuns a l'hora de voler realitzar aquesta activitat. per això, posem a la teva disposició dues opcions que podran ajudar-te i facilitar-te aquesta logística: +L'opció d'un servei addicional de compartiment de despeses de transport amb el mateix guia i acompanyant de l'activitat. +L'opció d'un servei addicional de recerca de transport públic o privat per al trasllat al lloc de l'activitat
A més de la pròpia sopar en alçada inclosa en l'activitat, posem a la teva disposició la logística i possibilitat d'organitzar i gestionar la reserva de les diferents àpats previs i successores a l'activitat de l'hamaca penjant.
Et volem ajudar posant a la teva disposició tota una àmplia oferta de diferents activitats desenvolupades en l'entorn rural i urbà. Entre elles cal destacar, sengles ecològiques, visites a jaciments arqueològics, llocs pintorescos de gran atractiu turístic, rutes històriques o activitats lúdiques, totes elles per complementar aquesta experiència inoblidable i irrepetible.

Demani'ns sense compromís!

Si tens algun dubte o suggeriment sobre aquest tema no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres. Estarem encantats de poder ajudar-te!

Destinacions i preus

preus Especials:

Per a grups de 3 la 4 assistents: 15% descompte.
Per a grups de 5 la 6 assistents: 25% descompte.

zona Nord:

Els Mallos de Riglos.

preu: 1 persona- 420€. 2 persones- 230€ per persona.

zona Centre:

Gredos : Almanzor - els Galayos - el Torozos
preu: 1 persona- 350€. 2 persones- 190€ per persona.
Guadarrama: la Pedriza - la Cabrera
preu: 1 persona- 300€. 2 persones- 160€ per persona.

zona Sud:

Puig Campana - Penyal d'Ifac

preu: 1 persona- 420€. 2 persones- 230€ per persona.

Tot el Material d'Escalada Individual i Col·lectiu per desenvolupar l'activitat. Tot el Material de Condicionament i Equipament Específic d'Hamaca. Sopar a Altura. Guia Tècnic Titulat TD en l'Especialitat d'Escalada. Segur d'Activitat i de responsabilitat civil. grups Únics. Possibilitat de Transport. Ajuda en la Logística de la Contractació de Serveis Extres.
Calçat de muntanya. Roba adequada segons condicions climatològiques. transport (hi ha la possibilitat d'un servei addicional).

Algun dubte?

    Informació sobre el curs

    els camps * són obligatoris.