LES NOSTRES PROPOSTES EN RUTES DE SENDERISME I TREKKING

A continuació, hem dono un cop una petita selecció de les millors, més peculiars i emblemàtiques Rutes i Trekking de muntanya trobades dins de la nostra península dividides per zones i nivell de dificultat.

O si ho prefereixes, ¡Digues-nos la ruta que vols fer!

Tria la data que millor et convingui per a la via ferrada que tu triïs, arreu de món!

Com són les nostres activitats de Senderisme?

Una activitat de senderisme consisteix en realitzar una ruta de muntanya específica sobre algun lloc de gran valor mediambiental o d'ampli interès paisatgista dins i fora de la nostra península. Sempre de la mà d'un dels nostres guies, tècnics titulats en l'especialitat de Mitja muntanya perquè acompanyar el grup, guiar al llarg de tot el seu recorregut i conèixer de primera mà totes les peculiaritats, curiositats i rareses que amaga la bella orografia del nostre planeta.

Nivells de Dificultat

Són aquelles Rutes i Trekking que no requereixen d'una elevada capacitat i aptitud física per realitzar-les. Circulen sobre terrenys poc escarpats i d'escàs desnivell i distància pel que no és necessària una experiència prèvia de marxa en muntanya, només ganes de passar-ho bé i de gaudir d'un bonic dia envoltats de natura.
Són aquelles Rutes i Trekking que ja necessiten d'un cert nivell i experiència en ascensions de muntanya. Són itineraris que acumulen un desnivell positiu al voltant dels 500 metres i que compten amb petites i fàcils grimpades per ascendir a certs cingles o passos claus concrets.
Són aquelles Rutes i Trekking que necessiten de cert nivell i experiència en muntanya. Són itineraris que acumulen un desnivell positiu al voltant dels 800 metres i que compten amb petites i fàcils grimpades per ascendir a certs cingles o passos claus concrets. Són caracteritzats per ser recorreguts d'una longitud de més distància pel que és necessari haver realitzat alguna ruta de nivell mitjà o superior per ser coneixedors de la nostra pròpia condició i aptitud física i mental.

Algun dubte?

    Informació sobre el curs

    els camps * són obligatoris.