Informació de la via:

Compta amb un total de 5 llargs que van des del Cinquè Superior fins al 6A, D + i amb una distància de recorregut total de 180m.

Una gran traçat, lògic i espectacular que combina tot tipus de tècniques d'escalada. Una escalada d'obligat compliment per a tot escalador que es preï.

nivell Mitjà.

Possibilitat de transport fins a la zona.

Tot el material inclòs.

Reserva la teva plaça ara!

Garantízate la teva plaça per la via Sud Clàssica a l'Ocell

LA VIA

 

longitud / dificultat:

180 metres - 5 llargs - 61


Tipus de roca:

granit.


1 tècnic d'escalada per cada 2 escaladors / es:

Totes nostres guiatges són en grups reduïts, amb un màxim de 2 participants per cada 1 tècnic.


Distància des de Madrid:

45 km (1 hora).


durada:

L'activitat tindrà una durada de 09:00 soc una 14:00 am. Un total de 5 hores d'activitat ininterrompuda.


disponible:

Tot l'any


,

L'ACTIVITAT

 

Lloc d'Inici:

Aparcament de El Tranco, la Pedriza. Avinguda de la Pedriza, 77. Manzanares el Real. (Veure a Google Maps)


durada:

de 9:30 soc una 17:30am. Un total de 6 hores d'activitat ininterrompuda.


inclou:

-grups Reduïts.
-Tècnic Titulat en l'Especialitat d'Escalada.
-Tot el material d'escalada Específic i Comú i Col·lectiu per desenvolupar l'activitat.
-Assegurança de responsabilitat civil i assegurança d'Accidents.


no inclou:

-Transport fins a la zona. Hi ha un Servi addicional de Transport fins a la zona, seleccionable en contractar per 10 € més.
-Roba adequada segons estació i climatologia, calçat de muntanya, menjar i aigua.

ELS SEUS DIFERENTS LLARGS

 

primer llarg: 61

El primer llarg comença després d'unes breus grimpades, a donar a parar a un conegut pas anomenat `` el jaboncillo'' que precedeix una xemeneia seguida d'un sistema de fissures i diedres que amb aquesta temàtica ens acompanyarà durant tot el recorregut.


segon llarg: 4+

El següent llarg contínua pel marcat diedre que comença cap a l'esquerra de la reunió per continuar amb tendències a esquerres fins arribar a un petit nínxol on ens disposarem a muntar la propera reunió.


tercer llarg: 5+

El tercer llarg segueix el lògic i estètic diedre que després d'uns metres en línia recta, tendeix a desviar-se a dretes. Després d'un pas d'escalar un petit ressalt, ens disposarem a pujar-nos al serrat de la pròpia paret. I després d'uns breus metres en línia recta muntarem la reunió.


quart llarg: 5

El quart llarg consisteix en una gran tirada en línia recta per la carena principal buscant les majors debilitats de la paret i ens conduirà fins a la base o cap de la pròpia cim del Ocell.


cinquè llarg: 4+

Diminut però espectacular ambient aeri aquest últim llarg que arriba i corona un dels cims més característiques de tota la serra de Guadarrama.

Un cop a la cinquena reunió, després d'unes breus grimpades de tercer superior ens conduirà a l'esperada i espectacular cim.

CONDICIONS

 

participants:

És imprescindible un mínim de 2 assistents per poder realitzar l'activitat, i garantim un màxim de 10 persones.
Hi ha la possibilitat d'un Preu Especial per a Grups (sol·licita més informació clicant aquí).


Què passaria ...

per desgràcia, tota activitat ens requereix un nombre mínim de participants per poder fer-la efectiva i dur-la a terme.
En cas de no arribar al mínim de participants requerits, no et preocupis. Et tornarem els diners total pagat, en el mateix mètode de pagament en què vas efectuar la reserva, en menys de 24 hores.
També tindràs l'opció de dir-nos, quines dates són les que millor s'adaptarien, per repetir aquesta activitat en les pròximes setmanes.


 

Tots els detalls

-grups Reduïts. -Tècnic Titulat en l'Especialitat d'Espeleologia. -Tot el material d'escalada Específic i Comú per desenvolupar l'activitat. -Assegurança de responsabilitat civil i assegurança d'Accidents.
-Roba adequada segons l'estació i climatologia, calçat esportiu, motxilla, menjar i aigua.
Hora d'inici: 9:30sóc. L'activitat començarà al punt de trobada: bar Manolo. Avinguda de Madrid, 78. 28189 Patones d'A baix, Madrid.
No et preocupis. punxa aquí i proposa quina data et vindria ideal per a poder assistir a la propera vegada. El tindrem molt en compte.
i, tota activitat compta amb Guies, que són Tècnics Titulats TD en la modalitat necessària per a cada activitat, acreditats per les diferents escoles de formació de la Península, majoritàriament la EMAM i el CFEM. Monitors i professorat titulat com tècnics esportius (TD).
En cas de qualsevol possible accident o lesió, tota activitat o curs està subjecta i de forma vigent a una Assegurança d'Activitat per a cada usuari individualment, de la mateixa manera que una assegurança de responsabilitat civil propi del Guia. Garantint d'aquesta manera una total transparència i veracitat real de cada activitat.
tota Activitat, Curs o Viatge, estan subjectes a unes restriccions de capacitats físiques i tècniques necessàries per dur a terme aquestes activitats de forma eficient i productives per part de l'usuari. Pel que en el primer apartat de: informació de l'activitat es detallarà el nivell necessari per a aquesta activitat. -nivell 1 fàcil: Les activitats que no estan subjectes una forma física o tècnica concreta requerida anteriorment. -nivell 2 medi: Les activitats ja subjectes a certes restriccions d'una especialització prèvia o coneixements ja assolits anteriorment. -nivell 3 avançat: Les activitats avançades que requereixen d'un nivell major d'experimentació previ i una condició física assolida.
-En cas d'anul·lació de la(s) activitat(és) per part del client, se li retornarà l'import abonat menys les despeses de gestió i organització que seran els següents: 50% si l'anul·lació es produeix en les 48 hores prèvies a la realització de l'activitat i 15% si l'anul·lació es realitza amb més antelació.

-La no presentació a l'activitat suposa la pèrdua íntegra dels diners.

-En cas que per part d'ESKALAMANDRA s'anul·li l'activitat per no poder-se dur a terme, es tornarà el total de l'import.

Reserva la teva plaça ara!

Garantízate la teva plaça per la via Sud Clàssica a l'Ocell


Algun dubte?

    Informació sobre el curs

    els camps * són obligatoris.