Informació de la via:

Compta amb un total de 7 llargs que van des del Cinquè grau fins al 6C, D + i amb una distància de recorregut total de 250m.

nivell Difícil.

Possibilitat de transport fins a la zona.

Tot el material inclòs.

Reserva la teva plaça ara!

Garantízate la teva plaça per a la Via Moby Dick a El Torozos

LA VIA

 

longitud / dificultat:

250 metres - 7 llargs - 6c


Tipus de roca:

granit.


1 tècnic d'escalada per cada 2 escaladors / es:

Totes nostres guiatges són en grups reduïts, amb un màxim de 2 participants per cada 1 tècnic.


Distància des de Madrid:

172 km (2 hores).


durada:

L'activitat tindrà una durada de 09:00 soc una 14:00 am. Un total de 5 hores d'activitat ininterrompuda.


disponible:

Tot l'any


L'ACTIVITAT

 

Lloc d'Inici:

Aparcament de El Tranco, la Pedriza. Avinguda de la Pedriza, 77. Manzanares el Real. (Veure a Google Maps)


durada:

de 9:30 soc una 17:30am. Un total de 6 hores d'activitat ininterrompuda.


inclou:

-grups Reduïts.
-Tècnic Titulat en l'Especialitat d'Escalada.
-Tot el material d'escalada Específic i Comú i Col·lectiu per desenvolupar l'activitat.
-Assegurança de responsabilitat civil i assegurança d'Accidents.


no inclou:

-Transport fins a la zona. Hi ha un Servi addicional de Transport fins a la zona, seleccionable en contractar per 10 € més.
-Roba adequada segons estació i climatologia, calçat de muntanya, menjar i aigua.

ELS SEUS DIFERENTS LLARGS

primer llarg: 6c

El primer llarg comença fi, estil placa d'adherència que et porta a un diedre fi, amb un pas de bloc dur, i una secció contínua fins a la reunió. Serà sobre 6c o així , tot i que també surt en A0 en cas de voler acostar.


segon llarg: 5+

El segon llarg, el marca de V +, i en dificultat és cert que no el supera, però si en exposició, però si que sent fàcil, cal anar tranquil per negociar bé l'exposició.


tercer llarg: 6c

El tercer llarg és considerat per molts escaladors locals un dels millors diedres de dificultat elevada de tot Gredos. Diedre fi amb claus d'uns 10 metres per fer-ho en bavaresa, continuant per sostre amb cant i sortida per fissura de dits meravellosa i espectacular, que acaba en bavaresa protegit per xapa i sortida fina a fissura.


quart llarg: 6c

El quart llarg comença per una fissura molt vertical, fàcil i contínua per una fissura cega, on no entra res i on els claus fan d'assegurança ideals per a la seva protecció. És una secció de 6c a bloc, curta però intensa.


cinquè llarg: 61

El cinquè llarg discorre en línia recta i buscant el evident un sistema de fissures estretes i petits murs verticals per arribar a uns quaranta metres a una petita lleixa on muntarem la següent reunió.


sisè llarg: 5+

El sisè llarg és el més senzill sense cap dubte de tots els anteriors. Ja sense moltes complicacions solquem en línia recta buscant les majors debilitats de la paret i de forma lògica arribarem a un petit nínxol on muntarem la reunió sota una gran roca.


setè llarg: 3+

El setè llarg el podríem catalogar com a pur llarg de tràmit que després d'unes senzilles grimpades per un sistema de grades i petits blocs solts ens situa en l'esperada cim.

CONDICIONS

 

participants:

És imprescindible un mínim de 2 assistents per poder realitzar l'activitat, i garantim un màxim de 10 persones.
Hi ha la possibilitat d'un Preu Especial per a Grups (sol·licita més informació clicant aquí).


Què passaria ...

per desgràcia, tota activitat ens requereix un nombre mínim de participants per poder fer-la efectiva i dur-la a terme.
En cas de no arribar al mínim de participants requerits, no et preocupis. Et tornarem els diners total pagat, en el mateix mètode de pagament en què vas efectuar la reserva, en menys de 24 hores.
També tindràs l'opció de dir-nos, quines dates són les que millor s'adaptarien, per repetir aquesta activitat en les pròximes setmanes.


 

Tots els detalls

-grups Reduïts. -Tècnic Titulat en l'Especialitat d'Espeleologia. -Tot el material d'escalada Específic i Comú per desenvolupar l'activitat. -Assegurança de responsabilitat civil i assegurança d'Accidents.
-Roba adequada segons l'estació i climatologia, calçat esportiu, motxilla, menjar i aigua.
Hora d'inici: 9:30sóc. L'activitat començarà al punt de trobada: bar Manolo. Avinguda de Madrid, 78. 28189 Patones d'A baix, Madrid.
No et preocupis. punxa aquí i proposa quina data et vindria ideal per a poder assistir a la propera vegada. El tindrem molt en compte.
i, tota activitat compta amb Guies, que són Tècnics Titulats TD en la modalitat necessària per a cada activitat, acreditats per les diferents escoles de formació de la Península, majoritàriament la EMAM i el CFEM. Monitors i professorat titulat com tècnics esportius (TD).
En cas de qualsevol possible accident o lesió, tota activitat o curs està subjecta i de forma vigent a una Assegurança d'Activitat per a cada usuari individualment, de la mateixa manera que una assegurança de responsabilitat civil propi del Guia. Garantint d'aquesta manera una total transparència i veracitat real de cada activitat.
tota Activitat, Curs o Viatge, estan subjectes a unes restriccions de capacitats físiques i tècniques necessàries per dur a terme aquestes activitats de forma eficient i productives per part de l'usuari. Pel que en el primer apartat de: informació de l'activitat es detallarà el nivell necessari per a aquesta activitat. -nivell 1 fàcil: Les activitats que no estan subjectes una forma física o tècnica concreta requerida anteriorment. -nivell 2 medi: Les activitats ja subjectes a certes restriccions d'una especialització prèvia o coneixements ja assolits anteriorment. -nivell 3 avançat: Les activitats avançades que requereixen d'un nivell major d'experimentació previ i una condició física assolida.
-En cas d'anul·lació de la(s) activitat(és) per part del client, se li retornarà l'import abonat menys les despeses de gestió i organització que seran els següents: 50% si l'anul·lació es produeix en les 48 hores prèvies a la realització de l'activitat i 15% si l'anul·lació es realitza amb més antelació.

-La no presentació a l'activitat suposa la pèrdua íntegra dels diners.

-En cas que per part d'ESKALAMANDRA s'anul·li l'activitat per no poder-se dur a terme, es tornarà el total de l'import.

Reserva la teva plaça ara!

Garantízate la teva plaça per a la Via Moby Dick a El Torozos


Algun dubte?

    Informació sobre el curs

    els camps * són obligatoris.