Informació de la via:

Via tremendament estètica, molt completa i exigent en el maneig de material d'autoprotecció. Probablement la millor via de la Cabrera i una de les millors de la zona centre d'Espanya. No ho diem nosaltres, ho diu un gran coneixedor de les escalades d'aquesta zona. En ella trobem probablement el millor Diedre de tècnica obligada, havent de afinar la tècnica de peus de tot el Pic de la Mel. Donada a la seva llarga distància i verticalitat inusual, una de les joies de la dificultat a la Cabrera.

Compta amb un total de 4 llargs que van des del Cinquè Superior al 6B, D + i amb una distància de recorregut total de 150m.

nivell Difícil.

Possibilitat de transport fins a la zona.

Tot el material inclòs.

Reserva la teva plaça ara!

Garantízate la teva plaça per la via Esteve Altieri a El Pic de la Mel

LA VIA

 

longitud / dificultat:

150 metres - 4 llargs - 6b


Tipus de roca:

granit.


1 tècnic d'escalada per cada 2 escaladors / es:

Totes nostres guiatges són en grups reduïts, amb un màxim de 2 participants per cada 1 tècnic.


Distància des de Madrid:

45 km (1 hora).


durada:

L'activitat tindrà una durada de 09:00 soc una 14:00 am. Un total de 5 hores d'activitat ininterrompuda.


disponible:

Tot l'any


L'ACTIVITAT

 

Lloc d'Inici:

Bar Cancho de l'Aguila: Av. de la Cabrera, 89. la Cabrera (Madrid). (Veure a Google Maps)


durada:

de 9:30 soc una 17:30am. Un total de 6 hores d'activitat ininterrompuda.


inclou:

-grups Reduïts.
-Tècnic Titulat en l'Especialitat d'Escalada.
-Tot el material d'escalada Específic i Comú i Col·lectiu per desenvolupar l'activitat.
-Assegurança de responsabilitat civil i assegurança d'Accidents.


no inclou:

-Transport fins a la zona. Hi ha un Servi addicional de Transport fins a la zona, seleccionable en contractar per 10 € més.
-Roba adequada segons estació i climatologia, calçat de muntanya, menjar i aigua.

ELS SEUS DIFERENTS LLARGS

 

primer llarg: 61

Dos parabolts ens indiquen el camí cap a la fissura neta que conforma tot el llarg. encastaments, oposicions i bavaresas faran la delícia d'un dels diedre més tècnics del lloc. Tot un llarg molt complet en tot els seus sentits.


segon llarg: 6a +

El llarg original sortia per l'esquerra però el despreniment d'un gran bloc ens obliga a atacar de front per una placa fina, fi, i ben protegida per 4 parabolts que malgrat la seva curt recorregut i distància no ens deixarà indiferent per la seva gran perícia i habilitat necessària per a ascendir per la mateixa.


tercer llarg: 6a + / b

La joia de la corona, un diedre vertical i tècnic que desploma una mica en el pas clau, mantingut en el seu nivell de dificultat, un dels diedres més bonics i estètics de tota la Cabrera. Un sol clau (i a desmano) en tot el llarg farà necessària la bona perícia parell col·locar les assegurances flotants. Per arribar després de si a muntar una reunió en un arbre proper.


quart llarg: 61

Llarg completament net amb un pas rar, curt i explosiu abans de tombar cap a la reunió. Grimpada de tràmit fins al cim del Pic de la Mel.

CONDICIONS

 

participants:

És imprescindible un mínim de 2 assistents per poder realitzar l'activitat, i garantim un màxim de 10 persones.
Hi ha la possibilitat d'un Preu Especial per a Grups (sol·licita més informació clicant aquí).


Què passaria ...

per desgràcia, tota activitat ens requereix un nombre mínim de participants per poder fer-la efectiva i dur-la a terme.
En cas de no arribar al mínim de participants requerits, no et preocupis. Et tornarem els diners total pagat, en el mateix mètode de pagament en què vas efectuar la reserva, en menys de 24 hores.
També tindràs l'opció de dir-nos, quines dates són les que millor s'adaptarien, per repetir aquesta activitat en les pròximes setmanes.


 

Tots els detalls

-grups Reduïts. -Tècnic Titulat en l'Especialitat d'Espeleologia. -Tot el material d'escalada Específic i Comú per desenvolupar l'activitat. -Assegurança de responsabilitat civil i assegurança d'Accidents.
-Roba adequada segons l'estació i climatologia, calçat esportiu, motxilla, menjar i aigua.
Hora d'inici: 9:30sóc. L'activitat començarà al punt de trobada: bar Manolo. Avinguda de Madrid, 78. 28189 Patones d'A baix, Madrid.
No et preocupis. punxa aquí i proposa quina data et vindria ideal per a poder assistir a la propera vegada. El tindrem molt en compte.
i, tota activitat compta amb Guies, que són Tècnics Titulats TD en la modalitat necessària per a cada activitat, acreditats per les diferents escoles de formació de la Península, majoritàriament la EMAM i el CFEM. Monitors i professorat titulat com tècnics esportius (TD).
En cas de qualsevol possible accident o lesió, tota activitat o curs està subjecta i de forma vigent a una Assegurança d'Activitat per a cada usuari individualment, de la mateixa manera que una assegurança de responsabilitat civil propi del Guia. Garantint d'aquesta manera una total transparència i veracitat real de cada activitat.
tota Activitat, Curs o Viatge, estan subjectes a unes restriccions de capacitats físiques i tècniques necessàries per dur a terme aquestes activitats de forma eficient i productives per part de l'usuari. Pel que en el primer apartat de: informació de l'activitat es detallarà el nivell necessari per a aquesta activitat. -nivell 1 fàcil: Les activitats que no estan subjectes una forma física o tècnica concreta requerida anteriorment. -nivell 2 medi: Les activitats ja subjectes a certes restriccions d'una especialització prèvia o coneixements ja assolits anteriorment. -nivell 3 avançat: Les activitats avançades que requereixen d'un nivell major d'experimentació previ i una condició física assolida.
-En cas d'anul·lació de la(s) activitat(és) per part del client, se li retornarà l'import abonat menys les despeses de gestió i organització que seran els següents: 50% si l'anul·lació es produeix en les 48 hores prèvies a la realització de l'activitat i 15% si l'anul·lació es realitza amb més antelació.

-La no presentació a l'activitat suposa la pèrdua íntegra dels diners.

-En cas que per part d'ESKALAMANDRA s'anul·li l'activitat per no poder-se dur a terme, es tornarà el total de l'import.

Reserva la teva plaça ara!

Garantízate la teva plaça per la via Esteve Altieri a El Pic de la Mel


Algun dubte?

    Informació sobre el curs

    els camps * són obligatoris.