Informació de la via:

Compta amb un total de 8 llargs que van des del Tercer Grau fins al 4+, D- i amb una distància de recorregut total de 340m.

nivell Fàcil.

Possibilitat de transport fins a la zona.

Tot el material inclòs.

Reserva la teva plaça ara!

Garantízate la teva plaça per a la Via de la Canal a El Torozos

LA VIA

 

longitud / dificultat:

340 metres - 8 llargs - 4+


Tipus de roca:

granit.


1 tècnic d'escalada per cada 2 escaladors / es:

Totes nostres guiatges són en grups reduïts, amb un màxim de 2 participants per cada 1 tècnic.


Distància des de Madrid:

172 km (2 hores).


durada:

L'activitat tindrà una durada de 09:00 soc una 14:00 am. Un total de 5 hores d'activitat ininterrompuda.


disponible:

Tot l'any


L'ACTIVITAT

 

Lloc d'Inici:

Aparcament de El Tranco, la Pedriza. Avinguda de la Pedriza, 77. Manzanares el Real. (Veure a Google Maps)


durada:

de 9:30 soc una 17:30am. Un total de 6 hores d'activitat ininterrompuda.


inclou:

-grups Reduïts.
-Tècnic Titulat en l'Especialitat d'Escalada.
-Tot el material d'escalada Específic i Comú i Col·lectiu per desenvolupar l'activitat.
-Assegurança de responsabilitat civil i assegurança d'Accidents.


no inclou:

-Transport fins a la zona. Hi ha un Servi addicional de Transport fins a la zona, seleccionable en contractar per 10 € més.
-Roba adequada segons estació i climatologia, calçat de muntanya, menjar i aigua.

ELS SEUS DIFERENTS LLARGS

primer llarg: 3+

El primer llarg no té dificultats tècniques i és fàcil d'equipar. S'arriba a una reunió equipada a la nostra esquerra pertanyent a la via del Nen, fàcil de localitzar per estar enmig d'una placa. No passa el llarg de III +.


segon llarg: 3+

El segon llarg també és senzill tècnicament, posseeix una reunió equipada en la nostra pròpia via, segons pugem la trobem a la nostra dreta. Compte amb no saltar-se les reunions, no és fàcil localitzar-les, les «xapes» estan mimetitzades amb el color de la roca. Llarg fàcil d'equipar. Donant-li al llarg un màxim de III +.


tercer llarg: 4

tercer llarg, tot i que també senzill tècnicament i fàcil d'assegurar, ja anem alternant trams molt estirats amb algun pas més vertical, però sense cap compromís. Arribem a la nostra reunió del costat esquerre, en una terrassa molt còmoda.


quart llarg: 4

A partir del quart llarg la via va prenent més protagonisme, aquest llarg ja es posa més interessant encara que no té dificultat tècnica, màxim IV, ja tens una sortida més vertical per una gran fissura, has de dirigir-te a la dreta seguint la fissura per pujar un tram en vertical i tornar a l'esquerra per una altra gran fissura i de nou agafar la vertical de la canal, el que et força a navegar a la paret i anar buscant els passos de la via. Encara veiem una reunió a la nostra esquerra, continuem per la canal i uns metres més amunt ens trobem una reunió just a la pròpia canal. Agafant la reunió de la canal hem d'haver anat col·locant molt bé les cordes perquè no tinguem molt fregament, sobretot en els primers metres del llarg. Si agafes la reunió de la cadena aconsegueixes els metres de corda suficients (amb cordes d'almenys 60m.) com per arribar a l'última reunió que realitzarem a la canal, abans de desviar pel llarg en travessia de la dreta.


cinquè llarg: 3+

cinquè llarg, aquest llarg transcorre sense cap perduda per la part més profunda de la canal, trobant-nos amb el pas del bloc encastat just abans de muntar la cinquena reunió a la terrassa que ens trobem per sobre del bloc, aquesta reunió no està equipada i per mi és la zona més complicada per muntar la reunió, per la falta de fissures on poder col·locar assegurances flotants. Just en l'inici del diedre del sisè llarg ens trobem una petita banya de roca en el qual podem passar un cèrcol ... per muntar reunió. El llarg té una dificultat de IV +, és el llarg més difícil d'assegurar, per la falta de fissures, encara que no arribes a trobar-te en cap compromís, ja que la profunditat de la cadena et dóna molta seguretat.


sisè llarg: 4+

sisè llarg, per a mi amb diferència el més bonic, sobretot els primers metres, fàcil d'assegurar amb peces mitjanes-petites, el llarg discorre en travessia a la dreta fins a trobar una reunió equipada pertanyent a la via de la Nena, en la vertical d'una fissura ben marcada a la placa que tenim a sobre de nosaltres. El llarg no supera IV +.


setè llarg: 4

El setè llarg surt en travessa a la nostra dreta cap a una «cresta de roca» que veiem clarament des de la reunió, en aquest punt podem prendre dues opcions o llençar per sota de la «cresta rocosa» tram molt fàcil tècnicament però difícil d'assegurar o pujar paral·lel a la «cresta rocosa» i quan desapareix la seva dificultat sobrepassar per sobre accedint a l'altra banda de la carena, opció més fàcil d'assegurar. En cap dels dos casos vam passar de la IV grau. Ens trobem amb la reunió de la via Cada vegada que ladras cobres, on muntarem reunió.


vuitè llarg: 3+

A partir d'aquesta reunió vam pujar en vertical per terrasses i blocs fins al cim sense més dificultat tècnica, que donant-nos encara uns 80m aproximadament.

CONDICIONS

 

participants:

És imprescindible un mínim de 2 assistents per poder realitzar l'activitat, i garantim un màxim de 10 persones.
Hi ha la possibilitat d'un Preu Especial per a Grups (sol·licita més informació clicant aquí).


Què passaria ...

per desgràcia, tota activitat ens requereix un nombre mínim de participants per poder fer-la efectiva i dur-la a terme.
En cas de no arribar al mínim de participants requerits, no et preocupis. Et tornarem els diners total pagat, en el mateix mètode de pagament en què vas efectuar la reserva, en menys de 24 hores.
També tindràs l'opció de dir-nos, quines dates són les que millor s'adaptarien, per repetir aquesta activitat en les pròximes setmanes.


 

Tots els detalls

-grups Reduïts. -Tècnic Titulat en l'Especialitat d'Espeleologia. -Tot el material d'escalada Específic i Comú per desenvolupar l'activitat. -Assegurança de responsabilitat civil i assegurança d'Accidents.
-Roba adequada segons l'estació i climatologia, calçat esportiu, motxilla, menjar i aigua.
Hora d'inici: 9:30sóc. L'activitat començarà al punt de trobada: bar Manolo. Avinguda de Madrid, 78. 28189 Patones d'A baix, Madrid.
No et preocupis. punxa aquí i proposa quina data et vindria ideal per a poder assistir a la propera vegada. El tindrem molt en compte.
i, tota activitat compta amb Guies, que són Tècnics Titulats TD en la modalitat necessària per a cada activitat, acreditats per les diferents escoles de formació de la Península, majoritàriament la EMAM i el CFEM. Monitors i professorat titulat com tècnics esportius (TD).
En cas de qualsevol possible accident o lesió, tota activitat o curs està subjecta i de forma vigent a una Assegurança d'Activitat per a cada usuari individualment, de la mateixa manera que una assegurança de responsabilitat civil propi del Guia. Garantint d'aquesta manera una total transparència i veracitat real de cada activitat.
tota Activitat, Curs o Viatge, estan subjectes a unes restriccions de capacitats físiques i tècniques necessàries per dur a terme aquestes activitats de forma eficient i productives per part de l'usuari. Pel que en el primer apartat de: informació de l'activitat es detallarà el nivell necessari per a aquesta activitat. -nivell 1 fàcil: Les activitats que no estan subjectes una forma física o tècnica concreta requerida anteriorment. -nivell 2 medi: Les activitats ja subjectes a certes restriccions d'una especialització prèvia o coneixements ja assolits anteriorment. -nivell 3 avançat: Les activitats avançades que requereixen d'un nivell major d'experimentació previ i una condició física assolida.
-En cas d'anul·lació de la(s) activitat(és) per part del client, se li retornarà l'import abonat menys les despeses de gestió i organització que seran els següents: 50% si l'anul·lació es produeix en les 48 hores prèvies a la realització de l'activitat i 15% si l'anul·lació es realitza amb més antelació.

-La no presentació a l'activitat suposa la pèrdua íntegra dels diners.

-En cas que per part d'ESKALAMANDRA s'anul·li l'activitat per no poder-se dur a terme, es tornarà el total de l'import.

Reserva la teva plaça ara!

Garantízate la teva plaça per a la Via de la Canal a El Torozos


Algun dubte?

    Informació sobre el curs

    els camps * són obligatoris.