Descripció:

Una ruta per gaudir dels molts atractius de la muntanya Abantos o com era conegut en temps de Felip II el "bon muntanya de l'ós".

El punt de sortida i arribada d'aquesta ruta circular el tenim a l'esplanada que hi ha al costat de l'Embassament de l'Romeral. Si anem amb cotxe podem deixar-ho aquí còmodament aparcat. En el nostre recorregut al voltant de la vall llaurat pel Rierol de l'Romeral i a la frescor d'aquesta vall encara en els dies d'estiu, ens trobarem interessants grades de faigs, pins resiners i a l'inici de la ruta, pringosas vies, a més d'altres espècies arbòries que un servidor, llec en botànica, té dificultats per distingir com pinsapos i làrixs.

Quan haguem fet un terç de la nostra ruta ens trobem amb la Creu de Rubens, que recorda el pas de el conegut pintor flamenc per aquest lloc. Les estupendes vistes que hi ha des de la Creu de Rubens són una bestreta de les encara millors que tenim des del Pic Abantos, tot just distant dos quilòmetres i on molt possiblement tinguem la sort de gaudir d'el vol dels reis d'Abantos: el voltor comú.

 

Característiques

 

Tipus de ruta:

circular.


distància Aproximada:

9.9 km


Temps estimat de recorregut:

3 hores i 30 minuts de marxa ininterrompuda. Afegir temps segons el nombre de parades.


dificultat:

mitjans de comunicació.


alçada Màxima:

1.745 m.


alçada Mínima:

1.013 m.

 

participants:

És imprescindible un mínim de 8 assistents per poder realitzar l'activitat, i garantim un màxim de 20 persones.
Hi ha la possibilitat d'un Preu Especial per a Grups (sol·licita més informació clicant aquí).


Què passaria ...

per desgràcia, tota activitat ens requereix un nombre mínim de participants per poder fer-la efectiva i dur-la a terme.
En cas de no arribar al mínim de participants requerits, no et preocupis. Et tornarem els diners total pagat, en el mateix mètode de pagament en què vas efectuar la reserva, en menys de 24 hores.
També tindràs l'opció de dir-nos, quines dates són les que millor s'adaptarien, per repetir aquesta activitat en les pròximes setmanes.


 

Tots els detalls

-grups Reduïts. -Tècnic Titulat en l'Especialitat d'Espeleologia. -Tot el material d'escalada Específic i Comú per desenvolupar l'activitat. -Assegurança de responsabilitat civil i assegurança d'Accidents.
-Roba adequada segons l'estació i climatologia, calçat esportiu, motxilla, menjar i aigua.
Hora d'inici: 9:30sóc. L'activitat començarà al punt de trobada: bar Manolo. Avinguda de Madrid, 78. 28189 Patones d'A baix, Madrid.
No et preocupis. punxa aquí i proposa quina data et vindria ideal per a poder assistir a la propera vegada. El tindrem molt en compte.
i, tota activitat compta amb Guies, que són Tècnics Titulats TD en la modalitat necessària per a cada activitat, acreditats per les diferents escoles de formació de la Península, majoritàriament la EMAM i el CFEM. Monitors i professorat titulat com tècnics esportius (TD).
En cas de qualsevol possible accident o lesió, tota activitat o curs està subjecta i de forma vigent a una Assegurança d'Activitat per a cada usuari individualment, de la mateixa manera que una assegurança de responsabilitat civil propi del Guia. Garantint d'aquesta manera una total transparència i veracitat real de cada activitat.
tota Activitat, Curs o Viatge, estan subjectes a unes restriccions de capacitats físiques i tècniques necessàries per dur a terme aquestes activitats de forma eficient i productives per part de l'usuari. Pel que en el primer apartat de: informació de l'activitat es detallarà el nivell necessari per a aquesta activitat. -nivell 1 fàcil: Les activitats que no estan subjectes una forma física o tècnica concreta requerida anteriorment. -nivell 2 medi: Les activitats ja subjectes a certes restriccions d'una especialització prèvia o coneixements ja assolits anteriorment. -nivell 3 avançat: Les activitats avançades que requereixen d'un nivell major d'experimentació previ i una condició física assolida.
-En cas d'anul·lació de la(s) activitat(és) per part del client, se li retornarà l'import abonat menys les despeses de gestió i organització que seran els següents: 50% si l'anul·lació es produeix en les 48 hores prèvies a la realització de l'activitat i 15% si l'anul·lació es realitza amb més antelació.

-La no presentació a l'activitat suposa la pèrdua íntegra dels diners.

-En cas que per part d'ESKALAMANDRA s'anul·li l'activitat per no poder-se dur a terme, es tornarà el total de l'import.

Reserva la teva plaça ara!

Garanteix-te la teva plaça per a la via Ruta a la Muntanya Abantos


Algun dubte?

    Informació sobre el curs

    els camps * són obligatoris.