Informació de la via:

Icònic i històric recorregut vertical que compta amb un total de 21 llargs amb una dificultat que oscil·la entre el quart superior i el 6C, D +. Amb una distància total de recorregut de 750 metres aproximats.

nivell Difícil.

Possibilitat de transport fins a la zona.

Tot el material inclòs.

Reserva la teva plaça ara!

Garantízate la teva plaça per al Naranjo de Bulnes - Via Directa dels Martínez

LA VIA

 

longitud / dificultat:

750 metres - 21 llargs - 6c


Tipus de roca:

calcària.


1 tècnic d'escalada per cada 2 escaladors / es:

Totes nostres guiatges són en grups reduïts, amb un màxim de 2 participants per cada 1 tècnic.


Distància des de Madrid:

526 km (6 hora).


durada:

Un cap de setmana complet.


disponible:

Tot l'any


L'ACTIVITAT

 

Lloc d'Inici:

Sotres, Astúries. (Veure a Google Maps)


Durada de l'escalada:

de 9:30 soc una 17:30am. Un total de 6 hores d'activitat ininterrompuda.


inclou:

-grups Reduïts.
-Tècnic Titulat en l'Especialitat d'Escalada.
-Tot el material d'escalada Específic i Comú i Col·lectiu per desenvolupar l'activitat.
-Assegurança de responsabilitat civil i assegurança d'Accidents.


no inclou:

-Transport fins a la zona. Hi ha un Servi addicional de Transport fins a la zona, seleccionable en contractar per 10 € més.
-Roba adequada segons estació i climatologia, calçat de muntanya, menjar i aigua.

ELS SEUS DIFERENTS LLARGS

primer llarg:

El primer llarg comença superant la petita llastra, enfrontar-se amb uns passos de bloc ben protegits amb dos espits, continuar en travessia ascendent a l'esquerra. Placa amb espits.


segon llarg:

El segon llarg continua per la placa, ara protegida amb parabolts fins a la R2.


tercer llarg:

El tercer llarg de fissura-diedre en el qual superen diversos sostres. Trobarem claus, cordinos, algun spit i algun parabolt. Roca rentada. És el llarg més físic de tota la via, tant forçant en lliure com en artificial.


quart llarg:

El quart llarg el pas més difícil es troba a la sortida de la reunió. superat aquest, trobarem un altre pas alguna cosa explosiu. La resta de l'llarg és més senzill, i ho agrairem.


cinquè llarg:

El cinquè llarg continua per terreny descompost fins a la R5.


sisè llarg:

El sisè llarg és obligat de placa, protegit amb alguns espits i claus petits


setè llarg:

El setena reunió Inicia la característica "cicatriu", a el principi protegida amb espits, després els friends entren perfectament a canó. Trobem una reunió i ens la saltem; ens vam quedar en la següent.


vuitè llarg:

El vuitè llarg Contínua per la "cicatriu", a la fin per terreny més fàcil. Continuem pel diedre fins a la R8 que ens col·loca en els "Tirs de la Torca" (possible fuita).


novè llarg:

El pas d'entrada a la travessia està més a prop del que poguéssim imaginar; hi ha una fletxa llaurada a la roca. Avancem en travessia i en la vora de la gran llastra, en una reunió molt aèria i amb dos claus molt junts, vam muntar la R9.


desè llarg:

"la Travessia". Comença amb un petit descens, on hi ha uns pocs metres de corda fixa molt convenient, per continuar en travessia per una aèria secció amb passos aïllats molt plaqueros. Sembla més difícil del que en realitat és; bastants segurs vetustos. Vam muntar reunió al cable d'acer passat pels espits.


onzè llarg:

La següent maniobra, encara que senzilla, és molt perillosa i cal prestar molta atenció a l'realitzar-la. El primer passa una corda pel grilló del cable, l'altra la deixa fora. El segon li despenja; la corda que té lliure la va passant pels escassos assegurances (però suficients), mentre que en travessia progressa en diagonal fins a la R11 (espie, burí i "P"). Ara, el primer despenja a el segon amb la corda que ve de l'grilló i li assegura amb la corda que passa per les assegurances.


dotzè llarg:

Senzilla tirada que passant per la R6 de la via Murciana (en aquest punt es pot abandonar i, rapelar per la Murciana, a 6 tirades estar a terra) que ens deixa a peu de l' "Diedro gran".


Llarg tretze:

Llarg divertit i de pur gaudi de diedre, de vegades sobre plaques amb forats, en el qual és molt fàcil protegir-se, tenint la seva secció més dura a la fi de l'L14.


catorzè llarg:

Consisteix en entrar a la xemeneia que hi ha abans de la R14 (en una lleixa a la dreta) i superar-sobre terreny senzill.


quinzè llarg:

Es pot entrar en xemeneia o una mica més difícil per la dreta amb algun pas llarg amb una mica de bloqueig.


Largo dieciseis:

Consisteix a realitzar una desgrimpada fins "Roca Solano". PRESTAR MOLTA Antenció A les PEDRES SOLTES.


Llarg disset:

Fenomenal pres, sent el L17 l'única dificultat restant fins al cim. Dues seccions de V molt ben protegides. Sembla més difícil del que en realitat és.


Llarg divuit:

L'L18 és un llarg de IV molt ràpid. La R18 és molt aèria i coincideix amb la via "Pilar de l'Cantàbric".


Llarg dinou:

Llargs molt de placa tècnica. Si anem amb cordes de 60m, convé que l'assegurador s'aixequi una mica de la reunió per permetre que el seu company arribi a la R20.


Llarg vint:

Llarg molt similar a l'anterior de placa tècnica i fàcil. Si anem amb cordes de 60m, convé que l'assegurador s'aixequi una mica de la reunió per permetre que el seu company arribi a la R20.


vuitè vint:

Ens dirigeix ​​a el bloc final per superar-lo per la seva esquerra. superat aquest, la reunió es troba a la dreta d'una zona molt descomposta que ens recorda a una pedrera. Des d'aquí en una senzilla travessia ens situa en l'esperada i espectacular cim.
Unes impressionants vistes a la mar i a tot el sistema de cingles de conformar els Pics d'Europa, seran el gran regal merescut a una de les ascensions més emblemàtiques i cobejades de tot Espanya en un entorn natural d'immillorable bellesa.

CONDICIONS

 

participants:

És imprescindible un mínim de 2 assistents per poder realitzar l'activitat, i garantim un màxim de 10 persones.
Hi ha la possibilitat d'un Preu Especial per a Grups (sol·licita més informació clicant aquí).


Què passaria ...

per desgràcia, tota activitat ens requereix un nombre mínim de participants per poder fer-la efectiva i dur-la a terme.
En cas de no arribar al mínim de participants requerits, no et preocupis. Et tornarem els diners total pagat, en el mateix mètode de pagament en què vas efectuar la reserva, en menys de 24 hores.
També tindràs l'opció de dir-nos, quines dates són les que millor s'adaptarien, per repetir aquesta activitat en les pròximes setmanes.


 

Tots els detalls

-grups Reduïts. -Tècnic Titulat en l'Especialitat d'Espeleologia. -Tot el material d'escalada Específic i Comú per desenvolupar l'activitat. -Assegurança de responsabilitat civil i assegurança d'Accidents.
-Roba adequada segons l'estació i climatologia, calçat esportiu, motxilla, menjar i aigua.
Hora d'inici: 9:30sóc. L'activitat començarà al punt de trobada: bar Manolo. Avinguda de Madrid, 78. 28189 Patones d'A baix, Madrid.
No et preocupis. punxa aquí i proposa quina data et vindria ideal per a poder assistir a la propera vegada. El tindrem molt en compte.
i, tota activitat compta amb Guies, que són Tècnics Titulats TD en la modalitat necessària per a cada activitat, acreditats per les diferents escoles de formació de la Península, majoritàriament la EMAM i el CFEM. Monitors i professorat titulat com tècnics esportius (TD).
En cas de qualsevol possible accident o lesió, tota activitat o curs està subjecta i de forma vigent a una Assegurança d'Activitat per a cada usuari individualment, de la mateixa manera que una assegurança de responsabilitat civil propi del Guia. Garantint d'aquesta manera una total transparència i veracitat real de cada activitat.
tota Activitat, Curs o Viatge, estan subjectes a unes restriccions de capacitats físiques i tècniques necessàries per dur a terme aquestes activitats de forma eficient i productives per part de l'usuari. Pel que en el primer apartat de: informació de l'activitat es detallarà el nivell necessari per a aquesta activitat. -nivell 1 fàcil: Les activitats que no estan subjectes una forma física o tècnica concreta requerida anteriorment. -nivell 2 medi: Les activitats ja subjectes a certes restriccions d'una especialització prèvia o coneixements ja assolits anteriorment. -nivell 3 avançat: Les activitats avançades que requereixen d'un nivell major d'experimentació previ i una condició física assolida.
-En cas d'anul·lació de la(s) activitat(és) per part del client, se li retornarà l'import abonat menys les despeses de gestió i organització que seran els següents: 50% si l'anul·lació es produeix en les 48 hores prèvies a la realització de l'activitat i 15% si l'anul·lació es realitza amb més antelació.

-La no presentació a l'activitat suposa la pèrdua íntegra dels diners.

-En cas que per part d'ESKALAMANDRA s'anul·li l'activitat per no poder-se dur a terme, es tornarà el total de l'import.

Reserva la teva plaça ara!

Garantízate la teva plaça per al Naranjo de Bulnes - Via Directa dels Martínez


Algun dubte?

    Informació sobre el curs

    els camps * són obligatoris.