Sobre Una windsurfista Tim Bennet és el fundador estimada, així com un instructor que condueix a l'adrenalina. Compta amb més de 20 anys de rica experiència li còpia de seguretat. Un instructor RYA major pot amb molta experiència i instructor RYA Powerboat al llarg de les habilitats d'instrucció d'experts en taules de windsurf, ressaques estel, surf general i paddleboards fins i tot, ell és un veritable i esports aquàtics àvids aficionat.

El desenvolupament de la passió pels esports d'aigua a una edat molt primerenca, que va créixer amb ell per primera vegada a la República Dominic i després a Gal·les de el Nord. Era fins i tot una medalla olímpica i més tard es va prendre la carrera d'instruir i entrenar a la gent en els esports aquàtics. Va treballar en una sèrie dels principals instituts de windsurf a Europa i EUA des de fa més d'una dècada i va recollir una rica experiència en tot tipus de surf a diferents condicions d'aigua.

finalment, va tornar a casa i va començar la seva pròpia acadèmia a la República Dominic com ell desitja per nodrir tot el talent local per a aquest esport i ajudar-los a fer una marca al món. A més dels esports aquàtics, Tim li agrada el muntanyisme, senderisme i participa de tant en tant en expedicions ciclisme. Ell està profundament compromès a fer que cada persones gaudeixen de la manera de l'aptitud i la bona salut a través dels esports aquàtics.

 

0 Comentaris

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

lectura prèvia
Com triar el perfecte acampades
següent lectura
Moments en els Dolomites italians